Ce vă oferim

Serviciile medicale pot fi asigurate si la sediile corporatiilor sau societatilor contractante (medicina muncii), prin intermediul unitatilor dotate cu aparatura mobila performanta pentru analize, consultatii si tratamente.

LABORATOR DE ANALIZE

Programul pentru recoltari este de luni pana vineri la sediile noastre intre orele
7:30 – 10:30.

MEDICINA DE FAMILIE

Servicii complete de asistenta medicala primara oferite GRATUIT celor inscrisi pe listele de medic de familie.

O.R.L.

OtoRinoLaringologia (ORL) este specialitatea care diagnosticheaza si trateaza afectiunile nasului, gatului si urechilor.

MEDICINA MUNCII

Prevenirea, diagnosticul si managementul bolilor profesionale si a bolilor legate de profesie, a accidentelor de munca.

CARDIOLOGIE

Serviciile cardiologice oferite in centrul medical Solomed la un inalt standard calitativ si de competenta profesionala

ECOGRAFEcografia este o tehnica imagistica ce ajuta mult medicul in vederea stabilirii diagnosticului.

DERMATOLOGIE

Microdermabraziunea este o procedura minim invaziva care implica razuirea pielii cu cristale de oxid de aluminiu (corindon) .

LASERTERAPIE

E un tratament mai eficace si mai rapid al unor afectiuni unde esecul tratamentelor clasice si necesitatea evitarii unor efecte secundare…

LASER CHIRURGICAL

Afectiunile dermatologice ale caror tratament era reprezentat pana nu demult de excizia chirurgicala sau ablatia cu electrocauterul sunt tratate acum cu succes utilizand LASER-ul cu CO2.

NEUROLOGIE
Neurologia este specialitate medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului nervos (encefal, maduva spinarii, nervi periferici).

TOMOGRAFIE

In computer tomograf se vede mult mai bine fiecare detaliu anatomic si, totodata, exista si posibilitatea de a se masura densitati.
Cu ajutorul CT -ului putem vedea plamanul in 50 de sectiuni , in functie de grosimea aleasa: de la un milimetru la 10 milimetri.

MEZOTERAPIEAcesta este cel mai activ strat al pielii, atat din punct de vedere al aparatului fibrilar, cat si al elementelor celulare. El este responsabil de majoritatea afectiunilor cutanate si asigura implicit aspectul pielii.

GINECOLOGIE

Ginecologia este o specialitate chirurgicala care se ocupa cu diagosticul si tratamentul bolilor sistemului reproductiv feminin (uter, vagin, ovare).

UROLOGIE

Urologia este specialitatea medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor tractului urinar și a sistemului reproductiv masculin.

ORTOPEDIEDiagnosticarea, tratarea și recuperarea afecțiunilor congenitale și dobândite, traumatice și netraumatice, ale aparatului locomotor

ENDOCRINOLOGIE

Despre endocrinologieEndocrinologia este știința care studiază sistemul endocrin, glandele și hormonii produși de acestea și afecțiunile hormonale.

PSIHIATRIE

PNEUMOLOGIE

INTOCMIRE FISA PERMIS AUTO SI PORT-ARMA

PLANNING FAMILIAL

MEDICINA INTERNA

KINETOTERAPIE, RECUPERARE MEDICALA si MASAJ TERAPEUTIC si de RELAXARE

MEDICINA ESTETICA

Sună