AcasaServiciiBoli de nutritie

Boli de nutritie

Ohmniscan

Ohmniscan este un dispozitiv portabil de inalta performanta pentru masurarea bioimpedantei care ofera date importante, cum ar fi: masa slaba, masa de grasime, echilibrul de apa, metabolismul de baza, nevoile energetice zilnice, masa corporala calculata prin utilizarea unui microcurent tehnic nedureros.
Este utilizat pentru evaluarea initiala si monitorizarea tratamentului. Verificarile regulate permit monitorizarea pierderilor de grasime si a rezultatelor, prin utilizarea unui aparat inalt motivational.

Contraindicatii: - Pace-maker, tumori canceroase, sarcina.

Effilyse

Effilyse este asistentul ideal pentru crearea si dezvoltarea dietelor personalizate pentru un numar mare de persoane (de la persoanele sedentare la atletii de performanta). Este un "sistem-expert" pentru profesionistii in sanatate, fitness si sport.
Simplu si prietenos, permite consultarea bazei de date cu privire la hrana, fise de informatii despre produse dietetice.
Nu contine feluri de mancare pre-inregistrate, dar face o selectie automata a alimentelor in functie de caracteristicile si scopurile indicate: pornind de la evaluarea generala si nutritionala a clientului, sunt propuse pentru perioada selectata mai multe feluri de mancare diferite si care se pot modifica. Fiecare aliment are o valoare calorica; aceasta este adaugata la celelalte din meniu pentru a calcula cu exactitate caloriile consumate la o masa.
Programul permite, de asemenea, tiparirea meniurilor, a listelor de cumparaturi si a graficelor care cuprind parametrii corpului si imbunatatirea acestora in timp. Masuratorile obtinute cu Ohmniscan pot fi introduse in programul Effilyse si va fi calculat necesarul zilnic de energie pentru pacient.
Pe masura ce datele cu privire la metabolismul de baza si necesarul energetic sunt cunoscute, programul personalizeaza meniurile in functie de aceste informatii.
Cu Effilyse, slabirea este usoara si personalizata.
Doriti ca greutatea dvs. sa ramana stabila, urmati-i indicatiile.
Doriti sa acordati din timpul dvs. slabirii, dar nu va permiteti, urmati-i indicatiile.
Doriti sa slabiti cat se poate de repede; va va propune solutiile cele mai bune pentru ca in acelasi timp sa va mentineti sanatatea.
Nu este nevoie sa slabiti prin cresterea masei musculare; va va ajuta sa va re-modelati corpul. Face mai usoara slabirea datorita meniurilor sale si retetelor perfect adaptate nevoilor si gusturilor dvs.
Tine cont, desigur, de posibilele produse contraindicate si de preferintele dvs. Aderand la programul personalizat propus, pierderea in volum ar putea fi spectaculoasa. Effilyse compara, analizeaza si realizeaza un grafic al rezultatelor.

Felicitare