AcasaDespre noiDespre noi

Despre noi

SOLOMED CLINIC, a luat fiinta in anul 1992.
La inceput au fost un ecograf si un laser terapeutic. 
Din 1998 a inceput sa functioneze  laboratorul de analize, astazi  foarte perfomant ca dotari si unul dintre cele mai apreciate din Pitesti.
Dotarile noastre nu s-au oprit aici. Am achizitionat  un laser chirurgical,  un laser pentru epilare progresiv  definitiva, am dezvoltat numarul de specialitati medicale( medicina de familie, cardiologie, boli interne, endocrinologie, ORL, dermatologie, boli de nutritie, medicina muncii, etc ). 
Am infiintat in 2002 un nou punct de lucru, in apropierea Spitalului judetean,   in 2007 un alt punct de lucru in orasul Costesti .
Din septembrie 2007, in cadrul SOLOMED CLINIC, a luat fiinta un centru de medicina estetica, iar din 2009, un centru pentru kinetoterpie,  remodelare si intretinere corporala .
Multumim pacientilor nostri pentru care si datorita carora existam !
Dr. Cristian Stefan Lamba

 

  • SOLOMED CLINIC a luat fiinta in anul 1992.
  • La inceput au fost un ecograf si un laser terapeutic.
  • Din 1998 a inceput sa functioneze  laboratorul de analize, astazi  foarte perfomant ca dotari si unul dintre cele mai apreciate din Pitesti.
  • Dotarile noastre nu s-au oprit aici. Am achizitionat un laser chirurgical,  un laser pentru epilare progresiv  definitiva, am dezvoltat numarul de specialitati medicale (medicina de familie, cardiologie, boli interne, endocrinologie, ORL, dermatologie, boli de nutritie, medicina muncii, etc).
  • Am infiintat in 2002 un nou punct de lucru, in apropierea Spitalului judetean, in 2007 un alt punct de lucru in orasul Costesti.
  • Din septembrie 2007, in cadrul SOLOMED CLINIC, a luat fiinta un centru de medicina estetica, iar din 2009, un centru pentru kinetoterpie, remodelare si intretinere corporala.
  • In 2015 echipa de medicina muncii a inceput sa-si desfasoare activitatea intr-un nou centru dedicat exclusiv acestui serviciu. In cursul aceluiasi an, am largit gama de servicii medicale infiintand un nou punct ce ofera consultatii de cardiologie, in cadrul Policlinicii de pe 1 Mai.

Multumim pacientilor nostri pentru care si datorita carora existam!

Dr. Cristian Stefan Lamba

 

Felicitare